Sveriges vackraste husnummer!

Ramsign producerar klassiska emaljskyltar , häribland namnskyltar, dødörrskyltar, gårdsskyltar och husnummer og husnummere, baserade på ursprunglig design och teknik.

Lär känna vårt utbud av exklusiva emaljskyltar och upptäck hur du kan förljuva din vardag med ännu mera skönhet och stil.


Full nöjdhet eller pengarna tillbaka

Det är tryggt att beställa en Ramsign namnskylt. Skulle du, oavsett orsaken, inte vara nöjd med ditt köp, återbetalar vi dina pengar. . Detta garanterar vi.

Gratis frakt
till hela världen
100 % nöjd eller
pengarna tillbaka
30 års garanti

Mottagit. De är vackra. Det är trevligt, att det fortfarande finns verksamheter, för vilka kvalitet är avgörande! :o) Tack!
Christina Riis Hansen, Faaborg

Läs flera uttalanden...

Därför skall du välja ett husnummer från Ramsign:

Endast Ramsign erbjuder äkta gammaldags, håndskabelonerede husnummer med originaldesign, tjock blank emaljering, 30-års fabriksgaranti, framstående service, gratis leverans och nöjdhetsgaranti. Därför!


Är Ramsigns priser konkurrenskraftiga?

Ja. Det finns inget annat ställe där du hittar en produkt av hög kvalitet med nöjdhetsgaranti, plus 30 års fabriksgaranti och gratis leverans, till ett lägre pris. Vi återbetalar med glädje prisskillnaden om du skulle göra det. Vårt mål är inte att leverera de billigaste produkterna, men att leverera mest värde för pengarna.


Vad heter emaljskyltar på andra språk?

Engelska: enamel signs. Tyska: Emailleschilder. Franska: plaques émaillées. Spanska: placas de esmalte. Holländska/Nederländska: emaille borden. Italienska: piastre smalto. Portugisiska: placas de esmalte. Norska: emaljeskilte. Danska: emaljeskilte. Finska: emalikyltit.


enamel sign gallery

Letar du efter ett husnummer till ditt hem?

Här finner du de bästa husnumren som kan köpas för pengar. Vi har specialiserat oss på tillverkning av äkta handgjorda husnummer sedan 1991. Beställ ditt husnummer redan idag med nöjdhetsgaranti!
House Numbers House Numbers House Numbers
399 SEK 
399 SEK 
399 SEK 
House Numbers House Numbers House Numbers
549 SEK 
549 SEK 
549 SEK 
Round House Number Round House Number Round House Number
499 SEK 
499 SEK 
499 SEK 
House Numbers House Numbers House Numbers
599 SEK 
599 SEK 
599 SEK 
Enameled Address Plaque Enameled Address Plaque Enameled Address Plaque
1.799 SEK 
1.799 SEK 
1.799 SEK 

Blå emaljhusnummer

blue enamel house numberDe traditionella blå emaljhusnumren de vita siffrorna har kommit för att stanna. Designen kan dateras helt tillbaka till 1850-talet, och är således föregångaren för alla andra husnummer. De blå och vita husnumren kallas också för "franske husnummer”. Men dessa husnummer har funnit användning över hela Europa i mera än ett århundrande och är en sann europeisk klassiker. Beställ ditt klassiska blå husnummer redan idag - det kommer du att ha glädje och nöje av under resten av ditt liv.

Den dramatiska tillblivelsen av ett husnummer

Alla våra husnummer blir omsorgsfullt schablonerade och brända vid 800 grader Celsius. Denna process upprepas för varje färg. Emaljering är en keramisk process, där små förändringar i luftfuktighet, temperatur och bränningens tid är väsentliga för det slutliga resultatet. Först efter bränningen framträder emaljens sanna färg. Tillverkning av emaljerade husnummer kan jämföras med produktion av handgjort glas, där inte två exemplar är alldeles lika.


Kundservice

Val av skrifttyp

Val av ram

Nöjdhetsgaranti

Köpvillkor

Hjälp / FAQ

Kontakta oss

Produkter

Metropolitan

Highlander

Arrowhead

Lighthouse

Engelhardt

Specialskyltar

Gårdsskyltar

Dörrskyltar

Husnummer

Namnskyltar

Blandat

Galleri

Uttalanden

Nyheter

Design

Historik

och mera...

Inloggning för återförsäljare

Bli återförsäljare

Länkar

Kom med förslag

RAMSIGN · TRANSPORTGATAN 2 · 577 39 HULTSFRED · SVERIGE

Meddela fel