Nyheder

 • Charmerande dörrskyltar Ramsigns emaljerade dörrskyltar med diverse texter är praktiska att använda på alla ställen där det finns behov av lite hjälp, hänvisning, påminnelse eller uppmaning – möjligheterna är många. De ovala dörrskyltarna är perfekta att använda till innedörrar, medan de lite större dörrskyltarna också ser bra ut på husväggen eller grinden.

  Se vårt utbud av charmerande dörrskyltar
 • Exklusiva husskyltar Dessa praktfulla husskyltar ger god synlighet från vägen, samtidigt som skyltarna passar bra in i såväl stadsmiljö som i lantliga omgivningar. Välj en exklusiv husskylt om du vill ta in stil och tradition till ditt hem eller företag.

  Se vårt utbud av exklusiva husskyltar
 • Arrowhead Efter många önskemål presenterar vi nu stolt de fina Arrowhead emaljskyltarna i mörkgrönt med vit skrift. Skyltarna är gjorda på förfrågan av entusiastiska kunder som önskade något unikt men satidigt diskret till sina egendomar. Perfekt till slottet, gården, huset, sommarhuset, kolonilotten, eller....? Möjligheterna är många!

  Se vårt utbud av Arrowhead emaljskyltar
 • Blå klassiker Ramsign's klassiska serie Metropolitan firar i år 18-årsjubileum. De blåa husnumren kan dock spåras tillbaka till industrialiseringen på 1800-talet när de snabbt kom till användning i stora delar av Europa. Utöver till husnumren har den blå färgen brett ut sig rejält till vägskyltar i våra städer. Men varför inte ta steget fullt ut? Ramsign har skapat en komplett serie med blåa husnummer och textskyltar som matchar varandra perfekt. Serien Metropolitan har en klassisk originaldesign som aldrig bliver omodern.

  Se vårt utbud av Metropolitan emaljskyltar
 • Black & White Inte överraskande blev Ramsign's svart/vita serie Highlander en ögonblicklig succé när Ramsign slog upp dörrarna för första gången 1991. Denna enkla och stilrena design har kommit för att stanna. Designen har kommit till stor användning till olika former av textskyltar i Europa under två århundraden. Uttrycket är stramt och enkelt och skyltarna är lätta att få att passa in i alla miljöer. Väljer du ett husnummer 11 x 14 cm upp till nr. 50 kan vi leverera den direkt. Det finns även många andra format att välja på – och du ska naturligvis komma ihåg att beställa en fin namnskylt som passar till!

  Se vårt utbud av svart/vita emaljskyltar
 • Frihet att välja Har du behov av ett husnummer med flera tal eller bokstäver är formatet 11 x 21 cm en bra lösning. En utbredd användning är hänvisningsskyltar, till exempel Husnummer "45 A-D". I många icke-europeiska länder (till exempel USA) är det även vanligt med 4- och 5-siffriga husnummer. Priset är bara 498 kr och leveranstiden är 4 veckor.
 • 30 års fabriksgaranti Ramsign’s produkter är inte bara en fröjd för ögat, de är också konstruerade med tanke på maximal hållbarhet. Alla Ramsign's skyltar tillverkas 100% enligt överensstämmelse med de ursprungliga hantverkstraditionerna och levereras med 30 års garanti mot fabrikationsfel. Ramsign's kvalitetslöfte är välkänt och har varit en självklarhet sedan verksamhetens start.

Kundservice

Val av skrifttyp

Val av ram

Nöjdhetsgaranti

Köpvillkor

Hjälp / FAQ

Kontakta oss

Produkter

Metropolitan

Highlander

Arrowhead

Lighthouse

Engelhardt

Specialskyltar

Gårdsskyltar

Dörrskyltar

Husnummer

Namnskyltar

Blandat

Galleri

Uttalanden

Produktion

Kom med förslag

RAMSIGN · ROHOLMSVEJ 14A · 2620 ALBERTSLUND · KÖPENHAMN · DANMARK

Meddela fel