GRATIS LEVERANS FÖR BESTÄLLNINGAR ÖVER 1.000:-

ARROWHEAD


Den rustika designen är kännetecknet för Ramsigns nya serie Arrowhead. Det bästa från europeiska skylttradition, utfört i en klassisk mörkgrön. Används med fördel om du vill ha en avslappnad och klassisk look.


DESIGN


Tycker du att det finns för många husnummer som liknar varandra? Vill du gärna ha något annorlunda, som inte finns på vart och vartannat hus? Då ska du montera ett Arrowhead husnummer på ditt hus och en matchande namnskylt på din dörr.Arrowhead är en nyhet från Ramsign och ger dig möjlighet att ge ditt hem en unik design. Serien är utformad med utgångspunkt i den populära serien Metropolitan, där den mörkblåa färgen bara är utbytt mot en motsvarande mörkgrön.

Själen i Arrowhead designen är denna eleganta, djupa nästan svartgröna färg. Det är en ren och behaglig grön som inte skär sig mot omgivningarna. Den här färgen vilar naturligt i sig själv.Arrowhead husnummer finns, liksom våra övriga serier, i nio olika storlekar, så det finns format som passar till ditt föremål, till eksempel på grinden, staketet, muren eller garaget. Arrowhead namnskyltar, dörrskyltar, gatunamn och textskyltar finns i 11 olika storlekar, fem typografier och två ramtyper, så du kan beställa skyltar efter ditt eget behov.Vitt och mörkgrönt är och förblir en vacker och lugn färgkombination. Kanske på grund av att färgerna associerar till kontrasterna i skogens mörka och ljusa punkter? Det betyder också att skyltarna har lätt att passa in i såväl äldre som nyare miljöer.

Särskilt i naturomgivningar, med skog och mark passar det gröna in i naturlig harmoni med omgivningarna. Här kommer serien Arrowhead riktigt till sin rätt. Utöver svart och vitt, samt naturligvis alla gråtoner där emellan, fungerar skyltarna perfekt tillsammans med alla bruna och beige nyanser, på träverk och liknande.Serien är inspirerad av, och skapad på förfrågan av entusiastiska kunder som ville ha något unikt men samtidigt diskret som kunde passa in perfekt i harmoni med deras egendom. Samtidigt som skyltarna har denna uppenbara kvalitet är de också funktionella, tack vare den goda kontrasten i färgvalet.