GRATIS LEVERANS FÖR BESTÄLLNINGAR ÖVER 1.000:-

Inspiration

 

 

METROPOLITAN

 Den klassiska design som har varit en fast del av gatubilden sedan H.C. Andersens tid. Metropolitan är europeiska skylttradition när den är som bäst, och Metropolitan passar in i stort sett överallt.

ARROWHEAD

  Den rustika designen är kännetecknet för Ramsigns nya serie Arrowhead. Det bästa från europeiska skylttradition, utfört i en klassisk mörkgrön.

 

LIGHTHOUSE

 Den charmerande design som vi bland annat känner från Skagen, där den är typisk. Lighthouse tar oss tillbaka i tiden till sommar och sol, doften av pimpineller och det sorglösa lantlivet.

ENGELHARDT

Den funktionella design som skapades av den danska arkitekten Knud V. Engelhardt 1927. KVE är Danmarks första industriella designer. 

 

HIGHLANDER

Den stilrena design som är exceptionellt lätta att passa in överallt. Highlander har alltid varit den design man föredrar till textade skyltar. 

 

DÖRRSKYLTAR

Här finner du de bästa dörrskyltarna som kan köpas för pengar. Vi har specialiserat oss på tillverkning av äkta handgjorda dörrskyltar sedan 1991. Beställ din nya dörrskylt redan idag med nöjdhetsgaranti!

 

PRODUKTION

Emalj är det färgrika resultatet av sammansmält glaspulver på ett underlag, normalt mellan 750 och 850 grader Celsius. Pulvret smälter och stärks och härdas till en blank, hållbar glasaktig beläggning på metall, glas eller keramik.